Top Podcasts:

   dEUS podcast
- dEUS podcast

   De Afrekening
- De Afrekening

   Dikke Zever
- Dikke Zever

   The Knightcast
- The Knightcast

   deBuren
- deBuren

   De Grote PVdV Ochtendshow
- Langs Vlaamse Wegen

- De vrouw die...
- Bert's Bicky Route
- AMUZ
- Wack Attack
- Bootleg Bar
- Geekcast
- ARL liga
- Dag Pieter
- Belgium FM
- Naast de kwestie
- StudioPod
- Afrekening
- BZB
- Stadsdichters
- BCP Show
- Ik en m'n Lada
- Eerste Minister
- De Herlezer
- Belgium FM
- Wooord
- Stadsdichter Gent
- Stadsdichters


Franstalige:
- Premier Ministre
- Blogging The News
- Macgeneration
- France Podcast


Internationale:
- The TartanPodcast
- Daily Source Code
- This WEEK in TECH
- Alternative Hip-Hop Lounge
- The MacCastOm deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.


Videopodcasts kijken wordt leuk.

Apple iPhoneApple stelde de revolutionaire iPhone voor. Op het breedbeeldscherm, dat maar liefst 8,8 cm meet, kan je al je iPod-materiaal bekijken en beluisteren, zoals muziek, gesproken boeken, audiopodcasts, videopodcasts, muziekvideo's, tv-programma's en films.

Op het aanraakgevoelig beeldscherm kan je een toetsenbord laten verschijnen om makkelijk te smsen en telefoonnummers en namen aan te wijzen met je vingertoppen. Verder is er een visuele voicemailfunctie waarmee je op een handige manier kan bepalen welke voice mails je wil beluisteren n is het een internet handheld toestel waarmee je kan surfen, inzoomen op webpagina's, tegelijk kan e-mailen, Google Maps raadplegen en zo veel meer. De iPhone is een compleet nieuwe invulling van het begrip 'mobiele telefoon' dat talloze nieuwe n uiterst nuttige functies introduceert die je nooit eerder terugvond op een iPod, mobiele telefoon of internet device. De iPhone werkt net als iPod en iTunes met Mac en Windows. Eind dit jaar wordt hij leverbaar in Europa.

De iPhone geeft een nieuwe invulling aan internetcommunicatie op een handheld toestel, hij is dan ook voorzien van een e-mailclient die HTML en multimedia ondersteunt. Deze client haalt op de achtergrond e-mail op van een POP3- of IMAP-e-mailaccount en laat behalve de tekst ook eventueel meegestuurde foto's en afbeeldingen zien. iPhone is een volstrekt multi-taskingapparaat. Je kan perfect webpagina's lezen terwijl je op de achtergrond je e-mail ophaalt.

Yahoo! Mail, 's werelds grootste e-mailservice met meer dan 250 miljoen gebruikers, biedt alle iPhone-bezitters een gratis nieuwe "push"-IMAP-e-mailservice, die automatisch nieuwe e-mail naar iPhone verzendt. Voor het instellen van deze service zijn alleen een Yahoo!-gebruikersnaam en -wachtwoord nodig. iPhone is daarnaast compatibel met de meeste gangbare POP- en IMAP-e-mailvoorzieningen, zoals Microsoft Exchange, Apple .Mac Mail, AOL Mail, Google Gmail en de meeste e-maildiensten die worden aangeboden door internetproviders.

Hij bevat tevens de meest geavanceerde webbrowser voor draagbare toestellen: een speciale iPhone-versie van Apple's Safari-webbrowser. Alle webpagina's worden weergegeven zoals ze oorspronkelijk zijn opgemaakt, waarna je via het aanraakgevoelige scherm kan inzoomen op een gedeelte om dat vergroot weer te geven. Via Wi-Fi of EDGE kan je nagenoeg overal op het web surfen en kan je automatisch gebruikmaken van al je bookmarks of favoriete 'bladwijzers' zodra je de iPhone synchroniseert met je PC of Mac. De Safari-browser op iPhone bevat standaard Google Search en Yahoo! Search, waardoor je op je iPhone op dezelfde manier naar informatie kan zoeken als op je computer.

De iPhone bevat bovendien Google Maps, dat bestaat uit de baanbrekende satellietfotovoorziening van Google en een speciaal iPhone-programma voor de weergave daarvan. Ook hierin overtreft iPhone ruimschoots alle andere mobiele toestellen. Landkaarten, satellietbeelden, verkeersinformatie en route-informatie, het is allemaal beschikbaar via de gebruiksvriendelijke, aanraakgevoelige interface.

De iPhone is voorzien van geavanceerde, ingebouwde sensors, een bewegingsmeter, een afstandssensor en een omgevingslichtsensor. Deze passen de weergave automatisch aan en zorgen voor een langere gebruiksduur van de batterij. De ingebouwde bewegingsmeter van de
iPhone detecteert wanneer je het apparaat een kwartslag draait en past vervolgens automatisch de weergave op het display aan. Je ziet een webpagina dan ook meteen op volle breedte, en foto's worden met de juiste hoogte-breedteverhouding weergegeven. De ingebouwde afstandssensor detecteert wanneer de iPhone tegen het oor wordt gehouden, waarna het display wordt uitgeschakeld om energie te besparen en onbedoelde bediening via het scherm te voorkomen. De ingebouwde omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van het beschikbare omgevingslicht, zodat de weergave altijd goed is en er zoveel mogelijk energie wordt bespaard.

De iPhone zal in de Verenigde Staten in juni 2007, in Europa in het laatste kwartaal van 2007 en in Azi in 2008 verkrijgbaar zijn. De 4-GB uitvoering kost 499 dollar (Europese prijzen zijn nog niet bekend), de 8-GB uitvoering 599 dollar; beide uitvoeringen zijn compatibel met zowel PC als Mac. iPhone zal in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn via de Apple Retail Stores en online Apple Stores, en via de winkels en onlinestores van Cingular. In juni zullen tevens diverse iPhone-accessoires op de markt komen, waaronder een compacte Bluetooth-headset van Apple.

Reacties:
smul :

awel, als die uit is, dan koop ik hem
dinsdag 10 juli 2007 11:00:29
Reactie toevoegen:
Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.