Top Podcasts:

   dEUS podcast
- dEUS podcast

   De Afrekening
- De Afrekening

   Dikke Zever
- Dikke Zever

   The Knightcast
- The Knightcast

   deBuren
- deBuren

   De Grote PVdV Ochtendshow
- Langs Vlaamse Wegen

- De vrouw die...
- Bert's Bicky Route
- AMUZ
- Wack Attack
- Bootleg Bar
- Geekcast
- ARL liga
- Dag Pieter
- Belgium FM
- Naast de kwestie
- StudioPod
- Afrekening
- BZB
- Stadsdichters
- BCP Show
- Ik en m'n Lada
- Eerste Minister
- De Herlezer
- Belgium FM
- Wooord
- Stadsdichter Gent
- Stadsdichters


Franstalige:
- Premier Ministre
- Blogging The News
- Macgeneration
- France Podcast


Internationale:
- The TartanPodcast
- Daily Source Code
- This WEEK in TECH
- Alternative Hip-Hop Lounge
- The MacCastOm deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.


Apple TV nu verkrijgbaar.

Je muziek, audio- en videopodcasts, foto's, films en filmtrailers vanop PC of Mac draadloos op je breedbeeld-tv.

Het toestelletje van Apple ligt vanaf vandaag in de winkelschappen in de Verenigde Staten en vanaf volgende week ook in Europa. Apple TV is een strak vormgegeven toestel dat je eenvoudig kan aansluiten op een breedbeeld flatscreen televisie. De gebruiksvriendelijke interface van Apple TV en de intutieve draadloze afstandsbediening Apple Remote maken het mogelijk om vanuit elke hoek van de kamer snel door je hele collectie digitale media te bladeren en deze af te spelen.


"Apple TV is de dvd-speler van het internettijdperk: je kunt hiermee snel en gemakkelijk je iTunes-bibliotheek op je pc of Mac weergeven op je breedbeeld-tv", aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple. "Dit kan via je bestaande WiFi-netwerk, maar ook via de nieuwste en snelste WiFi-standaard: 802.11n."

Klanten overal ter wereld kunnen via iTunes en Apple TV eigen films en filmtrailers op hun breedbeeld-tv bekijken, naar hun eigen muziek luisteren via hun home-entertainmentsysteem en hun fotoalbums als diavoorstelling in HD-resolutie bekijken. Daarnaast kan je via de iTunes Store meer dan 100.000 podcasts en videopodcasts gratis downloaden. De iTunes Store is bovendien 's werelds grootste online muziekwinkel met meer dan 4 miljoen nummers van alle mogelijke artiesten, in alle mogelijke genres. In de Verenigde Staten krijgen klanten via de iTunes Store ook keuze uit meer dan 5000 muziekclips en meer dan 400 speelfilms en 350 tv-programma's (waaronder Lost, Prison Break, Heroes, 24, The Office, enz) van vrijwel dvd-kwaliteit. Apple is van plan om dit film- en TV-aanbod in de loop van dit jaar ook buiten de Verenigde Staten aan te bieden.

Apple TV beschikt over een harde schijf van 40 GB waarop 50 uur video, 9000 muzieknummers, 25.000 foto's of een combinatie daarvan kan worden opgeslagen, en ondersteunt high-definition 720p-uitvoer.* Apple TV is eenvoudig aan te sluiten op een breed scala aan breedbeeld-tv's en home-entertainmentsystemen, en wordt standaard geleverd met een HDMI- en component-videopoort en een analoge en optische audiopoort. Dankzij de snelle draadloze AirPort 802.11**-netwerkvoorziening kan Apple TV automatisch materiaal vanaf een computer synchroniseren of geheel draadloos materiaal rechtstreeks naar de tv streamen vanaf vijf extra computers.***

Reacties:

Er zijn nog geen reacties.
Reactie toevoegen:
Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.